eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Berlusconi nem engedi el Kakát

Adriano Galliani, a Milan alelnöke megerősítette, hogy a Chelsea hatalmas összeget ajánlott Kakáért, de a piros-feketék nem hajlandók megválni az aranylabdás brazil játékmestertől.

A Chelsea óriási összeget kínált a Milannak a brazil irányítóért, Kakáért. A Kékek menedzsere, Luiz Felipe Scolrai mindenképpen szeretné csapatában tudni honfitársát, akivel a 2002-es világbajnokság idején már dolgozott együtt.

A londoni klub a hírek szerint 50 és 119 millió font közötti ajánlatot tett a milánói klubnak, de a piros-feketék hallani sem akarnak egyik legjobbjuk eladásáról.

Adriani Galliani elismerte, hogy a Chelsea hivatalos ajánlatot tett, ám az összeg nagyságát nem volt hajlandó elárulni. Azonban a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi olasz kormányfő egyértelműen kijelentette: nem eladó a brazil irányító.

A Milan alelnöke szólt arról is, hogy Clarence Seedorf is a klubnál marad.

A Chelsea az elutasítás után ismét megpróbálja megszerezni Robinhót, a Real Madrid brazil csatárát. Spanyol lapinformációk szerint a játékos már meg is egyezett a londoni csapattal, és a királyi klubbal való megállapodás is hamarosan létrejöhet.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×