eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Az új Barca-edzőnek nem kell Ronaldinho

Létszámfölöttinek minősítette, ezzel gyakorlatilag átadólistára tette Ronaldinhót, Decót és Samuel Eto'o-t a Barcelona labdarúgócsapatának új vezetőedzője, Josep Guardiola.

A katalán klub egykori kiválóságából lett szakvezető kedden, hivatalos beiktatása alkalmával jelentette be, hogy a három játékos egyike sem szerepel csapatépítő terveiben.

"Nélkülük is teljes a keretünk" - adta tudtul Guardiola, aki még hozzáfűzte, hogy a brazil, a portugál és a kameruni sztár távozása a "legjobb megoldás a csapat számára".

Annyi engedményt tett csupán a három nagy sztár irányában, hogy megjegyezte: "Akkor számolnék velük, ha a tudásszintjüknek megfelelően teljesítenének. Akkor ők is velünk lehetnének. És ha tudnám, hogy a Ronaldinho-Eto'o csatárduó hatvan gólt termel..."

Terveiről szólva pedig így fogalmazott: "Olyan közösséget akarok, amelyben mindenki fontosnak érzi magát. Ez a kiindulási alap."

Guardiola - aki a gyenge eredmények nyomán távozni kényszerült holland Frank Rijkaard helyére érkezett, és kétéves szerződést kötött a Barcával - elárulta, hogy Eto'o helyére keres embert, méghozzá olyat, aki megfelelően képes kiegészíteni Thierry Henryt és Bojan Krkicet.

"Aki hozzánk jön, tökéletesnek kell lennie" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×