eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A Szent kapust a kudarc ellenére is elismerték

A lengyel csapatban a horvátok ellen parádézó Artur Boruc, valamint az Ivan Klasnicnak gólpasszt adó Danijel Pranjic lett a hétfői nap legjobbja az inforadio.hu olvasói szerint az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.

Artur Boruc az egész Eb-n remekül védett, legkevésbé ő tehet arról, hogy a lengyel válogatott a csoportmeccsek után búcsúzott. A Szent kapus becenevű lengyel játékos az InfoRádiótól és a Sky Sportstól 7-es osztályzatot kapott, míg olvasóinktól még ennél is jobb értékelést, 8-ast érdemelt.

Szintén 8-as átlaggal zárt a horvát válogatott tagja, Danijel Pranjic, aki hasznos mezőnymunkával és gólpasszal járult hozzá a lengyelek 1-0-s legyőzéséhez. Olvasóinktól 7-est kapott Runje, a horvát kapus, valamint Vukojevic is. Talán meglepő, hogy a gólt szerző csatár, Ivan Klasnic teljesítményét olvasóink 5-ös átlaggal díjazták.

A mezőny leggyengébbje a 3-as értékeléssel záró lengyel támadó, Marek Saganowsnki lett.

Az osztályzatokat megnézheti, ha ide kattint.

A német válogatott gólját szerző Michael Ballack teljesítménye tetszett legjobban az inforadio.hu látogatóinak az osztrákok elleni találkozón. A csapatkapitány az InfoRádiótól 6-os és a Sky Sportstól 8-as értékelést kapott, olvasóinktól pedig átlagosan 7.6-os osztályzatot.

A Chelsea középpályása mögött 6.4-es átlaggal végzett Philipp Lahm, és a magyar születésű osztrák hátvéd, Garics György.

A részletes értékeléseket elolvashatja, ha ide kattint.

Az InfoRádió honlapján az Eb valamennyi meccse után értékelheti a labdarúgókat, a találkozót követő napon 12 óráig, míg az eredményeket ezt követően nézheti meg. A jelenlegi állást megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×