eur:
390.15
usd:
365.49
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A Szeged nyerte a Magyar Kupát

A Szeged nyerte meg a férfi kézilabda Magyar Kupát. A házigazda csongrádi együttes a fináléban 27-22-re győzött a Veszprém ellen.

Mindkét csapat hatalmas iramot diktált, de a remek védekezéseknek köszönhetően az első tíz percben nem született sok gól (5-4). A félidő első feléhez közeledve átvette a vezetést a Veszprém (5-6), majd Mocsai Lajos időt kért. Ez érdekes módon inkább a Szegednek kedvezett, amely emberhátrányban kétgólos előnyre tett szert (9-7), de ez a szünetig egygólosra olvadt.

A Veszprém a 33. percben kiegyenlített (13-13), a hazaiak azonban szinte azonnal visszavették a vezetést és növelték az előnyüket (17-14). A 36. percben Lusnyikov, a Veszprém játékosa piros lapot kapott, a hangulat pedig egyre feszültebbé vált. Az 50. percre már négygólosra növelte előnyét a Szeged (22-18), a másik oldalon érezhető volt Iváncsik Gergő hiánya, aki első félidei ütközését követően már nem lépett pályára.

Öt perccel a második játékrész vége előtt felzárkóztak két gólra a vendégek (22-20), ekkor Vladan Matic, a szegediek vezetőedzője időt kért és ezután el is dőlt a mérkőzés. A Szeged ötgólos sikerével zárult a döntő.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×