eur:
399.29
usd:
363.94
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Szávay Ágnes kiesett Charlestone-ben

A negyeddöntőben búcsúzott Szávay Ágnes a charlestone-i női tenisztornán. A magyar játékos a legjobb négy közé jutásért két szettben, 7:5, 6:4-re kapott ki a francia Alize Cornet-tól.

A két játékos az első szettben végig fej fej mellett haladt, mindketten egy-egy alkalommal tudták elvenni ellenfelük adogatását. Ezután Szávaynak a legfontosabb pillanatban remegett meg a keze, hiszen a rövidítésért szervált, amikor Cornet ismét fogadóként nyert gémet, ezzel egyben az első játszmát is hozta (5:7).

A folytatásban sem változott a játék képe és - akárcsak az előző szettben - ezúttal sem tudott brékelőnybe kerülni egyik fél sem, mert a másik rögtön visszavette adogatását. A 19 éves magyar teniszező azonban ismét akkor nem koncentrált eléggé, amikor már nem volt javítási lehetősége fogadóként, így a második játszmát is Cornet nyerte (4:6).

A 102 perces csatában Szávayt felülmúló Cornet Serena Williams ellen lép pályára a fináléba jutásért.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Strasbourgban: "az EU-nak változnia kell"

Kedd délután órákon át faggathatják újságírók a magyar miniszterelnököt egy nappal azelőtt, hogy bemutatja Magyarország EU-elnöki programját a plenáris ülésen. Szólt a gazdasági versenyképességi megoldási terveiről, illetve a migrációs javaslatról. Szorgalmazta a schengeni csúcs létrehozását és a háború lezárása felé is javasolt lépéseket. Részletesen szólt Ukrajnával kapcsolatos álláspontjáról, és arról is, mi történik Európában két nappal az amerikai elnökválasztás után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 8. 15:47
×
×
×
×