eur:
392.89
usd:
366.33
bux:
66861.39
2024. április 25. csütörtök Márk

Magyarázatot várnak a manchesteri edzőpárostól

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) magyarázatot vár a Manchester United menedzserétől és segítőjétől a játékvezetőket kritizáló kijelentéseik miatt.

A Portsmouth elleni szombati FA-kupa mérkőzés után Sir Alex Ferguson és másodedzője, Carlos Queiroz is élesen bírálta a találkozó játékvezetőjét, Martin Atkinsont, amiért büntetőt ítélt a vendégcsapat javára, és kiállította a manchesteriek kapusát.

A skót edzőlegenda emellett egy büntetőt is számon kért a bírón, és kritizálta a játékvezetői testület vezetőjét, Keith Hackettet is.

"Ez teljesen nevetséges. Nem lehet megmagyarázni. Edzőket kirúghatnak ilyen dolgok miatt, de ez a játékvezető a következő héten is bíráskodni fog" - mondta csapata veresége után Sir Alex Ferguson.

Carlos Queiroz még továbbment, és egyenesen szégyenletesnek nevezte a bíró teljesítményét.

Az angol szövetség levélben vár magyarázatot a két edzőtől kijelentéseikkel kapcsolatban.

A szervezet fegyelmi vizsgálatot is indíthat, amely végén pénzbírsággal sújthatják a két trénert, vagy akár el is tilthatja őket.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×