eur:
392.6
usd:
366.06
bux:
66717.42
2024. április 25. csütörtök Márk

A Honvéd legendáival mérkőzik meg az 1994-es világbajnok brazil csapat

A Budapest Honvéd bajnokcsapataiból összeállított együttes Lothar Matthäus korábbi magyar szövetségi kapitánnyal kiegészülve április 26-án a Bozsik Stadionban megmérkőzik az 1994-es labdarúgó-világbajnokságon győztes brazil válogatott számos játékosát felvonultató Brazil Masters94 elnevezésű gárdával. A találkozó nyereségét a kispesti klub utánpótlásközpontja, a Magyar Futballakadémia kapja.

A Brazil Masters94 csapatát Pellady Péter cége, a Honvéd marketing partnere, a Permiras 2007-ben hozta létre, s a 2014-es brazíliai világbajnokságot hivatott népszerűsíteni.

A brazil csapatot olyan szupersztárok alkotják, mint Aldaír, Leonardo, Rai, Dunga, Claudio Taffarel, Romario vagy Bebeto, edzőjük pedig Carlos Alberto Parreira. Közülük előbbi négy mindenképpen játszik Kispesten, de Romarióval is tárgyalások folynak, míg Bebeto egészségi állapotától tette függővé szereplését.

A hazai gárdában olyan kiválóságok lépnek majd pályára, mint Disztl Péter, Garaba Imre, Bánfi János, Détári Lajos, Illés Béla, Pisont István, Dajka László, Esterházy Márton vagy Kovács Kálmán. Az edző Supka Attila lesz, míg a találkozót - akárcsak az 1994-es vb-döntőt - Puhl Sándor vezeti.

A találkozóra mobillelátót állítanak fel a Bozsik Stadionba, így 12 ezer néző tekintheti meg az összecsapást, melyre 3940 és 9940 forint közötti összegért lehet jegyet váltani.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×