eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Teljesülhet David Beckham legnagyobb álma

Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megígérte David Beckhamnek, hogy behívja a nemzeti tizenegybe, amennyiben megfelelő edzettségi állapotban lesz. Fabio Capello ezzel százszoros válogatottá avathatja a korábbi csapatkapitányt.

Beteljesítheti nagy álmát David Beckham, miután a nemzeti együttes szövetségi kapitánya közölte vele: ha megfelelő edzettségi állapotban lesz, behívja a keretbe.

Fabio Capello döntése egyben azt is jelenti, hogy a Los Angeles Galaxy labdarúgója talán már a márciusi, Franciaország elleni barátságos mérkőzésen beléphet a százszoros angol válogatottak exkluzív klubjába.

David Beckham jelenleg amerikai klubjával egy előszezonbeli kínai túrán vesz részt. Pályára is lépett a sanghaji-hongkongi vegyes csapat ellen, ám 70 perc után le kellett cserélni, miután rúgást kapott a jobb combjára.

Az amerikai bajnokság csak március végén kezdődik, három nappal a franciák elleni barátságos mérkőzést követően. Így előfordulhat, hogy David Beckham nem tudja majd meggyőzni Fabio Capellót arról, hogy megfelelő az erőnléte. Ám ebben az esetben sincs semmi veszve, hiszen Anglia május 28-án éppen az Egyesült Államokat fogadja a Wembleyben.

"Százszoros válogatott lesz, ha megfelelő formába és erőállapotba kerül. Nagyon jól ismerem Beckhamet még Madridból. Remélem, David pályára léphet a 100. mérkőzésén és így megkapja, amit megérdemel. A legutolsó interjújából az derült ki a számomra, hogy az erőnléte most nem jó. Fel fogom hívni, mert szeretném pontosan tudni, miként is vélekedik most az erőnlétéről. Bizakodó vagyok" - jelentette ki Fabio Capello, aki a Real Madrid edzőjeként dolgozott együtt az angol középpályással.

Ha pályára lép, David Beckham lesz az ötödik angol futballista, aki eléri a 100. válogatottságot: Peter Shilton 125-ször, Bobby Moore 108-szor, Bobby Charlton 106-szor és Billy Wright 105-ször viselhette a háromoroszlános mezt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×