eur:
388.65
usd:
361.91
bux:
68712.65
2024. május 9. csütörtök Gergely

Teljesen széteshet a Fradi

Továbbra is komoly anyagi gondok vannak a tavalyi bajnok Ferencváros női kézilabda-csapatánál - mondta az InfoRádiónak Zsiga Gyula. Az együttes vezetőedzője kiemelte: játékosait több klubhoz csábítják, és attól fél, ha nem érkezik meg időben a labdarúgóklubot megvásárló angol befektető pénze, már nem lesz csapat.

Aggódni kell a Ferencváros női kézilabda-csapatának jövője miatt, iszonyatos nagy problémákkal kell megbirkózniuk - mondta az együttes vezetőedzője.

Zsiga Gyula kiemelte: továbbra is komoly az anyagi gond, a játékosok több hónapja nem kapnak fizetést.

A vezetőedző attól tart, ha a kézilabda-szakosztály rövid időn belül kap pénzt a futballcsapatot és az Üllői úti ingatlant megvásárló angol befektetőtől, már nem lesz csapat.

A játékosokat rengeteg klub és menedzser keresi - hangsúlyozta Zsiga Gyula. Hozzátette: reméli, hogy sikerül megőriznie a klubnak az értékeit, de megérti a játékosokat, hiszen ők is pénzből élnek.

Az FTC vezetőedzője hangsúlyozta: büszke arra, hogy ilyen sportemberekkel dolgozhat együtt, hiszen ebben a helyzetben is motiváltan és elhivatottan készülnek.

Zsiga Gyula közölte: már csak az FTC küszködik ilyen problémákkal, ugyanis Dunaújvárosban és Fehérváron is megoldódni látszanak az anyagi gondok.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×