eur:
401.41
usd:
365.75
bux:
73610.99
2024. október 4. péntek Ferenc

Kaká akár az egész hátralévő szezont kihagyhatja

Kaká, a Bajnokok Ligája-címvédő AC Milan brazil klasszisa akár az egész hátralévő szezont kihagyhatja, ha megműtik az eddig is rakoncátlankodó térdét.

A tavalyi Aranylabdás már egy ideje úgy lépett pályára, hogy nem volt teljesen rendben a térde, de a sérülés az utóbbi hetekben egyre csak rosszabbodott.

A 25 éves irányítót a Fiorentina elleni vasárnapi bajnoki hajrájában le is kellett cserélni, és térdszalaghúzódás miatt kihagyja a brazil válogatott szerdai barátságos mérkőzését az írek ellen. Kérdéses továbbá, hogy Kaká pályára tud-e lépni a Milan következő bajnokiján a Siena ellen.

Ha azonban a sérülés okának végére akarna járni a klub és a játékos, és egy műtéttel szeretné megoldani az egyre csak rosszabbodó helyzetet, az komoly következményekkel járna, ugyanis Kakának akár négy hónapot is ki kellene hagynia egy operációt követően.

Rájár a rúd a Milanra

A Milan kluborvosa szerint ugyanakkor nem olyan komoly a dolog.

"Pár éve már együtt él ezzel kisebb problémával a térdében. A meccsek és az edzések előtt, illetve után fizikoterápiás kezelést kap, ami segít. Ha négy-öt hónapot kihagyna, az sem garantálná, hogy utána a probléma abbamarad" - emelte ki Pierre Meersseman.

A piros-feketékre egyébként alaposan rájár a rúd, hiszen több kulcsemberek dőlt ki sérülés miatt. Ronaldo és Filippo Inzaghi továbbra sem egészséges, és a legújabb kedvenc, a 18 éves Pato is megsérült a Fiorentina ellen, de várhatóan az Arsenal elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzésére már felépül.

A középpályások közül Clarence Seedorf szenvedett bokasérülést a Fiorentina ellen, míg Gennaro Gattuso súlyos izomsérülése miatt nem hadra fogható.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×