eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Zidane visszatérhet a Real Madridhoz

Zinedine Zidane szívesen visszatérne a Real Madridhoz, és esetleges szerepvállalásáról már tárgyalt is a királyi klub vezetőivel.

Hamarosan visszatérhet a Real Madridhoz Zinedine Zidane, világ- és Európa-bajnok francia labdarúgó, aki 2006 nyarán vonult vissza az aktív játéktól.

A 35 éves sztár egy étteremben tárgyalt Ramón Calderónnal, a madridiak elnökével és Predrag Mijatovics sportigazgatóval esetleges szerepvállalásáról.

"Vissza akarok térni a labdarúgásba, hogy segítsek bármilyen módon, ahol csak hasznára lehetek a klubnak. Még mindig úgy érzem, Madrid az otthonom" - mondta Zinedine Zidane.

A Real Madridnál a klub nagyköveteként számítanának a francia világsztárra, aki játékosként öt évet töltött a spanyol együttesnél. Zinedine Zidane ugyanakkor kiemelte, hogy hiányzik neki a napi munka, és szívesen lenne edző egy ifjúsági csapatnál.

Zidane mindkét gyermeke a Real serdülőcsapatában játszik jelenleg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×