eur:
389.33
usd:
361.73
bux:
67992.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Puyol tűzbe tenné a kezét Ronaldinhóékért

Carles Puyol, a Barcelona csapatkapitánya védelmébe vette két brazil klubtársát, akik sokak szerint kegyvesztettek lettek a Nou Campban.

A Barcelona két kupa- és egy bajnoki mérkőzést játszott eddig 2008-ban. A 270 percből Ronaldinho egyetlen percet sem töltött a pályán, és Deco is csak az Alcoyano ellen játszott.

Barcelonában különféle pletykák keltek szárnyra, amelyek szerint nem is biztos, hogy a két, a "hivatalos verzió" szerint sérült játékosnak komoly baja van. Még az is elterjedt, hogy sértődöttek korábbi mellőzésük miatt, ezért nem nagyon siettetik a visszatérésüket.

Carles Puyol, a csapatkapitány azonban két társa védelmére kelt. A Sevilla elleni, idegenben 1-1-gyel zárt Király-kupa-mérkőzés után a következőket mondta: "Tiszteletlenség kétségbe vonni a sérülésük valódiságát. Mindkettőjükkel beszéltem, s elmondtam nekik, hogy mindenben mellettük állok, valamint hogy én akár tűzbe is tenném a kezem értük. Amit meg mások az öltözőn kívül beszélnek, őszintén szólva, nem érdekel."

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×