eur:
393.03
usd:
366.52
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Cristiano Ronaldo 25 milliárd forintért hagyhatja el a Manchester Unitedet

Elképesztő összegben: 75 millió fontban (25,6 milliárd forintban) állapította meg a Manchester United Cristiano Ronaldo árát. Ha a portugál ennyiért elkelne, megdöntené Zinadine Zidane rekordját.

A francia középpályásért 2001-ben 75 millió eurót fizetett a Real Madrid - annyit, mint soha senki előtte senkiért. Ezt a rekordot döntené meg Cristiano Ronaldo, ha valamelyik klub megadná érte a kért 75 millió fontot (101 millió eurót).

Ez a klub pedig a hírek szerint a Real, amely állítólag bejelentkezett a téli átigazolási szezon kezdetén a portugál középpályásért - akit azonban Sir Alex Ferguson semmiképpen nem akar eladni sem most, sem pedig nyáron, amikor a Real minden valószínűség szerint újra bejelentkezik, ha most kútba esik az üzlet.

Márpedig Alex Fergusonon sok múlik. A menedzser annak idején belement abba, hogy David Beckham, Ruud van Nistelroy, majd tavaly nyáron Gabriel Heinze Mardidba távozzon, azokat a játékosokat azonban, akikhez tényleg ragaszkodik, eddig sikerült is megtartania.

Az viszont már eddig is nyílt titok volt, hogy a Real Madrid szemet vetett a 22 éves portugál válogatottra. "Ki ne szeretné, ha olyan játékos lenne a csapatában, mint Ronaldo? Õ ma az egyik legjobb focista a világon" - mondta róla nemrégiben a spanyol klub elnöke, Ramón Calderon.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×