INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Cristiano Ronaldo 25 milliárd forintért hagyhatja el a Manchester Unitedet

Infostart / InfoRádió
Elképesztő összegben: 75 millió fontban (25,6 milliárd forintban) állapította meg a Manchester United Cristiano Ronaldo árát. Ha a portugál ennyiért elkelne, megdöntené Zinadine Zidane rekordját.

A francia középpályásért 2001-ben 75 millió eurót fizetett a Real Madrid - annyit, mint soha senki előtte senkiért. Ezt a rekordot döntené meg Cristiano Ronaldo, ha valamelyik klub megadná érte a kért 75 millió fontot (101 millió eurót).

Ez a klub pedig a hírek szerint a Real, amely állítólag bejelentkezett a téli átigazolási szezon kezdetén a portugál középpályásért - akit azonban Sir Alex Ferguson semmiképpen nem akar eladni sem most, sem pedig nyáron, amikor a Real minden valószínűség szerint újra bejelentkezik, ha most kútba esik az üzlet.

Márpedig Alex Fergusonon sok múlik. A menedzser annak idején belement abba, hogy David Beckham, Ruud van Nistelroy, majd tavaly nyáron Gabriel Heinze Mardidba távozzon, azokat a játékosokat azonban, akikhez tényleg ragaszkodik, eddig sikerült is megtartania.

Az viszont már eddig is nyílt titok volt, hogy a Real Madrid szemet vetett a 22 éves portugál válogatottra. "Ki ne szeretné, ha olyan játékos lenne a csapatában, mint Ronaldo? Õ ma az egyik legjobb focista a világon" - mondta róla nemrégiben a spanyol klub elnöke, Ramón Calderon.

A címlapról ajánljuk