eur:
388.37
usd:
360.69
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

"Egy kis eső jót tenne a Magyar Nagydíjnak"

A technikás versenyzőknek kedvez a Forma-1-es világbajnokság következő futama, a Magyar Nagydíj. Tavaly esőben drámai körülmények között Button győzött, most Alonsónak adná a legnagyobb esélyt a jövő hétvégi hungaroringi futamon Dávid Sándor szakíró.

"A spanyol itt nyerte az első versenyét, és neki, mint a legtechnikásabb versenyzőnek, ez a pálya nagyon fekszik" - vélekedett, hozzátéve, hogy Hamiltonról - vezetési stílusáról, eszéről - az egész világsajtó áradozik.

A szakíró szerint azonban legalább 4-5 versenyző esélyes lehet. "Tavaly az évszázad nagy versenyét sikerült egy kis eső segítségével összehozni, most pedig legalább egy évtizede nem ennyire kiegyenlített az élmezőnyt" - emlékeztetett.

Esős versenyt épeszű ember nem várhat, mondta, mert a csapadék mindig bajokat okoz, egy pici eső azonban jót tenne, hogy kicsit "összekavarja" a dolgokat - tette hozzá a Forma-1-es szakíró, szakkommentátor, a Hungaroring sajtófőnöke, aki szombaton négy órától a Gólvonal című sportmagazin vendége lesz.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×