eur:
388.91
usd:
361.9
bux:
67952.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Perrel tisztázná jó hírnevét Materazzi a Zinade-fejes miatt

Pert indított három brit napilap ellen Marco Materazzi, mivel úgy érzi, az újságok megsértették jó hírnevét.

Beperelte a The Sun, a Daily Mail és a Daily Star brit újságokat Marco Materazzi. Az olasz hátvéd szerint a lapok megsértették jó hírnevét, amikor valótlan állításokat tettek közzé arról, hogy mit mondott Zinedine Zidane-nak, aminek hatására a francia futballista lefejelte őt a 2006-os világbajnoki döntőben.

Az Inter játékosának ügyvédje kiemelte: becsületsértés miatt fordultak a bírósághoz. "Marco megítélése hatalmas károkat szenvedett a lapok cikkei miatt" - mondta Steven Heffer.

Az ügyvéd hozzátette: kértek helyreigazítást és bocsánatkérést is a három újságtól, ám azok azt nem adták közre.

Zidane a francia-olasz döntő hosszabbításában, 1-1-es állásnál fejelte le Materazzit, ami miatt kiállították. Az azóta visszavonult francia középpályás azt állította, hogy Materazzi provokálta, és édesanyját durva szavakkal illette. Az olasz védő azonban később azt mondta, hogy Zidane lánytestvéréről beszélt.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×