eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Ronaldo mellel is gólt tud szerezni

Tartalékosan is magabiztos győzelmet aratott az AC Milan az olasz bajnokságban. A piros-feketék Ronaldo két és Pirlo egy találatával 3-1-re nyertek a Suazo tizenegyeséből szépítő Cagliari ellen.

Carlo Ancelotti, a Milan edzője, a Manchester United elleni BL-mérkőzésre gondolva szinte a második csapatát küldte pályára, Gattusóval és Seedorffal, valamint a nemzetközi kupasorozatban nem szerepeltethető Ronaldóval megerősítve.

Ezúttal játszott a 37. évében járó Cafu is, aki jobbhátvéd létére a mezőny legjobbjának bizonyult, két gólt is előkészített Ronaldónak.

A "Fenomén" az elsőnél, a 14. percben két lépésről helyezett a hálóba, a másodiknál, a 69. percben az ötösön felugorva, mellel (!) passzolt a kapuba.

A Milan kétgólos előnye után a hondurasi Suazo tizenegyesből csökkentette a szárdok hátrányát, ám néhány perccel később, a 80. percben az utolsó negyedórára beálló Pirlo pazar szabarúgás-góllal állította be a végeredményt.

A nap másik mérkőzésén a Sampdoria ugyancsak 3-1-re nyert a Messina ellen. Koman Vladimir nem kapott szerepet a találkozón.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×