eur:
389.49
usd:
361.74
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Minden idők egyik legnagyobb csábítása lehet

A Real Madrid újabb lépést tett legfontosabb célja, a jelenleg a Manchester Unitedben játszó portugál Cristiano Ronaldo megszerzése felé.

A királyi klub igazolásokért felelős vezetője, a sportigazgató, Predrag Mijatovics jobbkeze, Franco Baldini találkozott a Manchester Unitedben játszó portugál klasszis ügynökével, Jorge Mendesszel.

A tárgyaláson Baldini megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo a Real első számú célpontja, és készek találkozni a manchesteri klub képviselőivel is, hogy megtegyék ajánlatukat. Egyes hírek szerint a madridi egyesület nyolcvanmillió eurót (közel húszmilliárd forintot) is hajlandó fizetni a szélsőért.

Mendes szerint a Manchester United mindent megtesz, hogy megtartsa kulcsemberét, de hozzátette: a futballista egyre nagyobb hajlandóságot mutat, hogy nyártól a Real Madrid futballistája legyen.

A portugál klasszis tárgyal a szerződéshosszabbításról jelenlegi klubjával, de elképzelhető, hogy az angol klub nem fogja megadni a heti 140 ezer fontos (közel 51 millió forint) bérkövetelését. A Real Madrid évente négymillió fontos (1,46 milliárd forintos) fizetést ajánlana Ronaldónak az adózás után.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 20:50
×
×
×
×