eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Hatgólos előnyt szerzett a Győr a Larvik ellen

A Győr hazai közönség előtt 28-22-re győzött a norvég Larvik ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában, a negyeddöntő első mérkőzésén, amelyen rengeteg hétméteres kimaradt. A magyar bajnoki címvédő kilenc góllal is vezetett.

A két csapat az előző idényben a KEK elődöntőjében találkozott, és a magyarok jutottak tovább.

A kezdeti tapogatózó játék és 3-3 után beindult a győri henger, és fokozatosan elhúzott az ETO.

12-6-nál kénytelen volt időt kérni a norvégok edzője - olyan gyengén játszott együttese.

Csaknem fél év kihagyás és térdműtét után pályára lépett a Dunaferrtől igazolt Radulovics Bojana.

A kis pihenő után rendezték soraikat a vendégek, valamelyest csökkentették hátrányukat, majd konzerválódott a háromgólos győri előny.

A második félidőt jól kezdte a hazai együttes, hamar visszaállította a korábbi különbséget, de 20-14-nél két hazai hétméteres is kimaradt. Ez azonban nem volt intő jel, mert a lendület így is megmaradt (22-14).

Az utolsó tíz perc előtt ismét időt kért a Larvik, és Riegelhuth vezérletével közelebb férkőzött. Ráadásul sorra maradtak ki a hazai büntetők ebben a kritikus szakaszban is.

A visszavágónak jövő vasárnap délután Larvik ad otthont.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×