eur:
390.72
usd:
366.39
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

David Beckham mint katona

A nyáron a Real Madridtól a Los Angeles Galaxyhoz igazoló angol középpályás egy első világháborús angol katonát személyesít meg - aki azért természetesen futballozik.

Dabid Beckhamnek nem ez lesz az első filmszerepe: felbukkant már a FIFA támogatásával készült, Goal! című filmtrilógiában is.

A contactmusic.com internetes portál úgy tudja, a nyártól az Egyesült Államokban élő Beckhamet Vadim Perelman - a 2003-ban forgatott Ház a ködben rendezője és forgatókönyvírója - kérte fel a Fegyverszünet című film egyik szerepére.

A történet az első világháború egyik ismert eseményéről, egy, a szembenálló német és angol csapatok közötti labdarúgó-mérkőzésről szól, amely tűzszünetet hozott Karácsony napjára. Beckham egy angol katonát fog alakítani.

Természetesen nem ritkaság, hogy a világháború és a labdarúgás mozifilmek közös témája legyen. Klasszikussá lett filmekben dolgozták fel a témát itthon és külföldön egyaránt.

Elég csak Fábri Zoltán 1961-es, a bostoni fesztiválon díjat nyert Két félidő a pokolban című alkotását, vagy az annak sztorijára épített, Pelé, Michael Caine, Sylvester Stallone, Bobby Moore és Ossie Ardiles főszereplésével készült, Budapesten (is) forgatott Menekülés a győzelembe című John Huston-filmet említeni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 1. 09:37
×
×
×
×