eur:
390.74
usd:
366.11
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Hét hónapra szóló eltiltást kapott a Valencia-Inter botrány főszereplője

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) negyedmillió svájci frankra büntette a spanyol Valencia és az olasz Inter csapatát a két klub múlt keddi, Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-visszavágóján történt verekedés miatt. A botrány főszereplője, David Navarro hét hónapra szóló eltiltást kapott

A Valencia játékosa a lefújás után Nicolas Burdissót, a milánóiak argentin futballistáját ököllel arcon ütötte. A spanyol klubtól Carlos Marchenát is eltiltották, négy mérkőzésre.

Az olaszoknál Burdisso és Maicon hat-hat, Ivan Cordoba három, Julio Cruz pedig két európai kupameccset lesz kénytelen kihagyni.

A többi játékossal ellentétben Navarro büntetését az UEFA szeretné a nemzetközi szövetség (FIFA) által szervezett sorozatokra és a spanyol bajnokságra is kiterjesztetni.

Az UEFA honlapja szerint a határozatok ellen az érintettek azok kézhezvételétől számított három napon belül fellebbezhetnek.

A rendkívül feszült hangulatú mérkőzés gólnélküli döntetlennel ért véget, a Valencia az idegenben elért 2-2-nek köszönhetően bejutott a nyolc közé, ahol a Chelsea-vel küzd meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 1. 09:37
×
×
×
×