eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Roberto Carlosnak elege lett

Távozik a Real Madrid futballcsapatának brazil balhátvédje. Roberto Carlos június 30-án, a szezon végén hagyja el a spanyol királyi klubot.

A játékos 11 esztendő után hagyja ott az együttest, magyarázata szerint azért, mert "eljött a váltás ideje".

"Nem újítom meg a szerződésemet, ebben egészen biztos vagyok. Az én időm a Realnál lejárt, útjaink elválnak. Azok után jutottam elhatározásra, hogy az utóbbi három évben semmit nem nyertünk a csapattal" - nyilatkozott a Marca című sportlapnak a 33 éves védő.

Roberto Carlos az olasz Internazionalétól szerződött 1996-ban a madridi elitklubhoz, ahol akkor a Real jelenlegi olasz vezetőedzője, Fabio Capello első tréneri időszakát töltötte.

Az eltelt időszakban a brazil játékosnak kulcsszerepe volt abban, hogy a spanyol csapat három európai kupát és ugyanennyi bajnoki címet nyert, és két ízben diadalmaskodott a klubcsapatok világbajnokságán is. A spanyol campeonatóban összesen 45 gólt szerzett.

"Három vagy négy évem van még a futballban, úgyhogy folytatom, de azt még nem tudom, Brazíliában, Katarban vagy másutt" - mondta a játékos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Az elmúlt időszakban a nemzetközi hangulat romlása mellett különösen szembetűnő volt az Ai-papírok esése, amit az AMD és a Supermicro gyorsjelentése csak tovább súlyosbított. A grafikonokat megnézve azonban megfigyelhetőek már fordulós jelek a szektor nagyágyúinál, éppen ezért megnéztük, hogy érdemes lehet-e a mostani szinteken már beszállni az elmúlt egy év nagy nyerteseibe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×