eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Elmenekült a Vác vezetőedzője

Gergely Károly, a Vác labdarúgócsapatának vezetőedzője bejelentette, hogy azonnali hatállyal lemond posztjáról, és már a szombati, Honvéd elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen sem ül le a kispadra.

"Õszintén szólva zavar mindaz, ami a csapat körül az utóbbi két hétben kialakult" - mondta Gergely Károly.

"Nem értek egyet a befektető által hozott olasz tréner edzésmódszereivel, a szakmai munka már nem az én elképzeléseim szerint zajlik. Így, hogy már szinte teljesen Nicola Fitta irányít, nem látom értelmét a folytatásnak" - tette hozzá a szakember.

Ofella Zoltán ügyvezető igazgató annyit mondott a történtekről, hogy még nem tájékozódott kellően az ügyben, de ha a vezetőedző valóban nem kíván a továbbiakban Vácott dolgozni, akkor szombat délután Kispesten, a Budapest Honvéd elleni bajnokin minden bizonnyal Nagy Tibor és Nicola Fitta irányítja majd a tabella utolsó helyén álló együttest.

Címlapról ajánljuk

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 20:44
×
×
×
×