INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

A Fradi-elnök cáfol és roppant furának érzi a helyzetet

Infostart / InfoRádió
A Ferencváros elnöke az InfoRádióban cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint a főszponzor T-Mobile ultimátumot intézett volna hozzá, melyben 48 órát adott volna neki az önkéntes távozásra. Ináncsy Miklós a Fradit féltők baráti társaságát sejti a hír mögött és hangsúlyozta, hogy "roppant fura a helyzet".

A Ferencváros elnöke szerint szó sincsen arról, hogy ultimátumot kapott volna a főszponzortól. "Általában ha valaki szponzorál, akkor abba nem akar beleszólni, hogy kik és hogyan vezessék azt a klubot. A T-Mobile azt kérte, hogy állítsunk fel egy olyan koncepciót, amely a Ferencváros Labdarúgó ZRt. működését és eredményeit hosszabb távon mutatja be" - fogalmazott Ináncsy Miklós.

A Magyar Hírlap pénteki számában az jelent meg, hogy a főszponzor 48 órát adott a Ferencváros első emberének a távozásra, különben azonnal kivonul a Ferencvárosból.

A Fradit féltőket sejti a hír mögött

A Fradi elnöke cáfolta azt is, hogy az elnökségi ülésen a főszponzor egyik képviselőjét nevezte volna meg a problémák okaként. "Nem tudom kik terjesztették ezt el, csak sejtésem van. Minden bizonnyal a Fradit féltő baráti társaság egyik tagja lehetett. Nagy a valószínűsége, hogy ezek a tagok kicsit másképp látják a dolgot" - közölte.

Ináncsy Miklós szerint ha a T-Mobile nem támogatná tovább őket, "akkor sem kiabálnának kányát Baranyát rájuk", de a Ferencváros igyekszik a szerződésben foglaltaknak eleget tenni.

Roppant fura a helyzet

A klubvezető azt elismerte, hogy a klubot a jelenleginél is nehezebb helyzetbe hozná a főszponzor esetleges kivonulása, de hangsúlyozta, hogy nincs szó bizalomvesztésről.

"Nem tudom, miért kellene távoznom. Három-négy ember kitalálja ezt a dolgot és elterjeszti a sajtóban. Mondják meg, hogy mi a gond, hogyan kell kilábalni, bárkitől szívesen vesszük a jó tanácsot. De nem úgy, hogy libánk még nincsen, de jó tanácsunk van. Így roppant fura a helyzet" - fogalmazott Ináncsy Miklós, a Ferencváros elnöke az InfoRádióban.


A címlapról ajánljuk