eur:
392.14
usd:
362.65
bux:
73431.84
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

A bajnokságot is vereséggel kezdte az Újpest

A Vaduz elleni rendkívül kínos labdarúgó UEFA Kupa-selejtezőbeli vereség után az NB I-et is kudarccal kezdte az Újpest. A lila-fehér együttes az első fordulóban a Diósgyőr otthonában kapott ki 1-0-ra.

Az elkeserítően unalmas első játékrész után az Újpest hiába próbálta meg rákényszeríteni akaratát a papíron esélytelenebb házigazda csapatra. Az 58. percben egy diósgyőri szabadrúgás után Farkas Viktor fejelte a győztes gólt.

A meccs hajrájában újabb hazai helyzetek következtek. Több gól ugyan nem esett, de Csank János vezetőedző csapata így is örülhetett a megérdemelt sikernek.

A pocsék szezonkezdet után ideje lenne észbe kapniuk az Újpest játékosainak és vezetőinek. A gárda november végéig nem játszhat a Megyeri úton, és ha a fontos meccseken ennyire nem megy a góllövés, az áhított aranyérem megszerzése helyett még a dobogóra kerülés is nagy gondot okozhat.

Címlapról ajánljuk

Márton Anna nyerte a magyarok párharcát, Szűcs Luca is a legjobb nyolc között

Márton Anna 15-7-re verte Pusztai Lizát, Szűcs Luca 15-10-re a világbajnoki harmadik, bolgár Joana Ilievát, két magyar jutott a legjobb nyolc közé a női kardvívók egyéni versenyében. A folytatásban Márton Anna Olha Harlannal, Szűcs Luca Sara Balzerrel vív majd.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×