eur:
395.57
usd:
365.47
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Gera Zoltán maradna az élvonalban

Gera Zoltán, az angol élvonalból kiesett West Bromwich labdarúgója mindenképpen a Premier League-ben szeretné folytatni a pályafutását.

Angol sajtóértesülések szerint a magyar válogatott játékost leginkább a Wigan szerződtetné. Gera Zoltán az InfoRádióban azt mondta, hogy konkrét érdeklődőkről nem tud beszámolni, de vannak megkeresései.

A magyar válogatott futballista hangsúlyozta, hogy további egy plusz egy évre szól a szerződése a birminghami klubbal, így az esetleges váltás nem csak rajta múlik.

Gera Zoltán szerint az élvonalban többet tudott segíteni csapatának,  a másodosztályban várhatóan gyengébb teljesítményre lesz csak képes. A csatárként és középpályásként is bevethető játékos az InfoRádióban ezt azzal indokolta, hogy a közvetítések alapján a második vonal már nem illene a stílusához.

A vezetőedző, Bryan Robson célja, hogy a West Bromwich visszatérjen a legjobbak közé, ehhez pedig szüksége van a keret meglévő futballistáira. Gera Zoltánnak azt ígérték, hogy megfelelő ajánlat esetén elengedhetik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Döntés született a triatlon rajtjáról

Biztonságosnak ítélték meg a Szajna vízminőségét arra, hogy mégis ússzanak benne a triatlonosok a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×