eur:
394.06
usd:
363.73
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Svéd nap Torinóban

Elsőként Svédország került be a férfi hokitorna elődöntőjébe a torinói téli olimpián, miután a nyolc között 6-2-re legyőzte az eddig remeklő Svájcot.

Bekerült a négy közé a százszázalékos Finnország is. Jokinenék 4-3-ra győztek a visszafogott teljesítményt nyújtó Egyesült Államok ellen.

A férfi sífutók egyéni sprint számában Tagscherer Zoltán a 44. helyen végzett a. Győzött a svéd Lind. A nőknél a kanadai Crawford szerzett aranyérmet.

A svéd Pärson megszerezte első torinói elsőségét. A lesiklásban és a kombinációban is bronzérmes versenyzőnő az alpesi sízők műlesikló számában nem talált legyőzőre. A horvát Janica Kostelic a negyedik lett. A 64 fős mezőnyben Tuss Réka a 49. helyen végzett.

Huszár Erika videóbírói döntés után bejutott a legjobb 16 közé a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres számában. Darázs Rózsa kiesett.

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban
videók

Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban

Hosszú csendjében tavaly egyetlen mérvadó interjút adott, amelyben fogadalmat tett olimpiai aranyérmeinek számára Milák Kristóf, és bár 200 méteren Párizsban nem járt sikerrel, ott van még a 100 méter, valamint a Los Angeles-i nyári játékok is, ahol még mindig bőven 30 év alatt lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×