eur:
393.31
usd:
367.39
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Cenzúrázták a Rolling Stonest a Super Bowl-on

Három helyett csak egy Rolling Stones-számot láthattak a televíziónézők a Super Bowl magyar idő szerint hétfőn hajnalban játszott döntőjén. A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság utolsó összecsapásán a legendás brit zenekar három dalt játszott, ám a szervezők úgy döntöttek, hogy csak egyet közvetítenek a "szexuálisan szókimondó" szövegűnek nevezett számokból.

Úgy tűnik, ismét sikerült botrányt kavarni az amerikai futball-liga döntőjén, ám míg tavalyelőtt Janet Jackson kivillanó keble okozott fejfájást a szervezőknek, addig most saját maguk döntöttek úgy, hogy cenzúrázzák az idei sztárvendég Rolling Stones fellépését.

A legendás brit rockzenekar három számmal lépett föl a detroiti arénában, melyek közül a Start Me Up és a Rough Justice nem nyerte el a szervezők tetszését, így az öt másodperces csúsztatással zajló élő közvetítésből egyszerűen kihagyták ezeket a dalokat. Még szerencse, hogy a harmadik Stones-klasszikust, az (I Can’t Get No) Satisfactiont fogyaszthatónak találták.

Az indoklás szerint a kihagyott dalok szövege „szexuálisan szókimondó”, márpedig a szervezők nem akartak megkockáztatni még egy olyan botrányt, mint tavaly előtt, amikor Janet Jackson kibukkanó keble miatt 550 ezer dollárra büntették a közvetítő CBS televíziót.

A Super Bowl éjszakáján hagyományosan nagy sztárok lépnek fel a mérkőzés szünetében, az elmúlt években többek között vendég volt Paul McCartney és a U2 is.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×