eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Cenzúrázták a Rolling Stonest a Super Bowl-on

Három helyett csak egy Rolling Stones-számot láthattak a televíziónézők a Super Bowl magyar idő szerint hétfőn hajnalban játszott döntőjén. A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság utolsó összecsapásán a legendás brit zenekar három dalt játszott, ám a szervezők úgy döntöttek, hogy csak egyet közvetítenek a "szexuálisan szókimondó" szövegűnek nevezett számokból.

Úgy tűnik, ismét sikerült botrányt kavarni az amerikai futball-liga döntőjén, ám míg tavalyelőtt Janet Jackson kivillanó keble okozott fejfájást a szervezőknek, addig most saját maguk döntöttek úgy, hogy cenzúrázzák az idei sztárvendég Rolling Stones fellépését.

A legendás brit rockzenekar három számmal lépett föl a detroiti arénában, melyek közül a Start Me Up és a Rough Justice nem nyerte el a szervezők tetszését, így az öt másodperces csúsztatással zajló élő közvetítésből egyszerűen kihagyták ezeket a dalokat. Még szerencse, hogy a harmadik Stones-klasszikust, az (I Can’t Get No) Satisfactiont fogyaszthatónak találták.

Az indoklás szerint a kihagyott dalok szövege „szexuálisan szókimondó”, márpedig a szervezők nem akartak megkockáztatni még egy olyan botrányt, mint tavaly előtt, amikor Janet Jackson kibukkanó keble miatt 550 ezer dollárra büntették a közvetítő CBS televíziót.

A Super Bowl éjszakáján hagyományosan nagy sztárok lépnek fel a mérkőzés szünetében, az elmúlt években többek között vendég volt Paul McCartney és a U2 is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek vasárnap Madrid utcáin, tiltakozva a katalán tiltakozva a katalán függetlenségi pártok amnesztiakövetelése ellen a spanyol konzervatív Néppárt (PP) által szervezett megmozduláson. Alberto Núnez-Feijóo pártelnök a demonstráció során alkotmányellenesnek nevezte, hogy a korábban elítélt katalán szeparatisták amnesztiát kaphassanak, miután véleménye szerint a szavazók a júliusi parlamenti választásokon "nem az alkotmányos rend megváltoztatására voksoltak".

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×