eur:
394.5
usd:
369.71
bux:
65195.4
2024. április 19. péntek Emma

Kirúgják a világbajnokot?

Kapust keres az AC Milan. Az olasz bajnokságban jelenleg harmadik piros-feketék vezetői amiatt aggódnak, hogy elsőszámú hálóőrük, a brazil világbajnok Dida az elmúlt időszakban nincs a legjobb formában, az olasz válogatott Christian Abbiati pedig a nyáron újból, immár végleg elhagyja a milánói klubot.

A Milan gondjaira a legjobb megoldást a Parma kapusa, Sebastien Frey jelenthetné. Ez az ajánlat csábító lehet Frey számára, aki jelenleg a Fiorentina együttesében szerepel, ahol Bogdan Lobont érkezésével erős versenytársra akadt.

A Livorno edzője, a korábbi Milan-játékos, Roberto Donadoni felajánlotta kapusát, Marco Ameliát az AC Milannak. A két klub jó kapcsolatban van egymással, és Roberto Donadoni elmondta a piros-feketék vezetőinek, hogy Amelia tökéletes megoldás lenne, ha Dida nem lendülne újra formába. Olasz internetes értesülések szerint a Milan a szezon végén 2.7 millió fontot fog ajánlani Ameliáért.

Az AC Milan szemmel tartja az Atletico Madrid kapusát, Leo Francot is. A Milan edzője, Carlo Ancelotti nagyra értékeli az argentin kapus képességeit, és reméli, hogy a két egyesület között jó kapcsolat elősegíti a megállapodást. Ennek ellenére az Atletico elöljárói kijelentették, hogy Franco nem eladó, és 2009-ig szerződés köti hozzájuk. A labdarúgó kivásárlási ára 6 millió font.

{{keretes_cim}}

Szintén a Milanhoz kapcsolódó hír, hogy a gárda csapatkapitányát, Paolo Maldinit kapcsolatba hozták Carlo Ancelotti posztjával. Az Olasz Kupából való keddi kiesés után Ancelotti jövője veszélybe került, és egy Bajnokok Ligája kudarc esetén a klub alelnöke, Adriano Galliani ajtót is mutathat neki. A Milan a német bajnok Bayern München csapatával játszik a BL-ben a 8 közé jutásért.


Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×