eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bravúros Volán-siker

Az Alba Volán 5-2-re győzött a szlovén Acroni Jesenice otthonában a jégkorong Interliga döntőjének első mérkőzésén. A két csapat csütörtökön újra találkozik egymással. Ha a székesfehérváriak még egyszer legyőzik az alapszakasz-győztes szlovén gárdát, akkor 2003 után ismét megnyerik a sorozatot.

Óriási meglepetésre magabiztosan nyert az Alba Volán a jégkorong Interliga döntőjének első mérkőzésén az alapszakasz legjobbja, a szlovén Acroni Jesenice otthonában. Az első harmadban még nem esett gól, de a másodikat 2-1-re, a harmadikat pedig 3-1-re magnyerte a székesfehérvári csapat, amely az alapszakaszban mindig kikapott riválisától (először 5-0-ra).

Az egyik csapat második sikeréig tartó párharc második meccse csütörtök este hat órakor kezdődik szintén Szlovéniában, míg az esetleges harmadikat Székesfehérvárott rendezhetnék. Igaz, ez utóbbiról a magyar szurkolók talán lemondanának, mert a meccs elmaradása az Alba Volán Interliga-elsőségét jelentené.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×