eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

MLSZ-elnökség: Csányi nem vállalja

Nem vállalja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetését Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

Csányi Sándor közölte: az OTP Bank, valamint bel- és külföldi leányvállalatainak irányítása folyamatos, intenzív munkát követel; ez időben sem teszi lehetővé számára a felelős szerepvállalást a hazai futball vezetésében.

Az OTP elnöke megköszönte a személye iránti bizalmat, ugyanakkor véleménye szerint az MLSZ megújulási szándékának következetes és hatékony végrehajtása teljes embert kíván.

Az OTP vezetője hozzátette: személyesen és intézményesen továbbra is támogatja az OTP-Mol Bozsik Labdarúgó Akadémia utánpótlás-nevelési programját.

Csányi Sándor emellett erőt és elszántságot kívánt az MLSZ vezetőinek és a sportág szakembereinek, hogy képesek legyenek végigvinni a magyar labdarúgás megújítását és visszahozni régi rangját.

Az OTP elnök-vezérigazgatója döntéséről tájékoztatta Kisteleki Istvánt, az MLSZ ad hoc bizottságának vezetőjét.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×