eur:
392.76
usd:
366.14
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Federer és Hingis bejutott a harmadik körbe

Roger Federer és Martina Hingis is továbbjutott a második körből az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A csillaghullás viszont ma is folytatódott: a francia Mary Pierce és az ausztrál Lleyton Hewitt már a második fordulóban kiesett.

Bejutott a harmadik körbe a világelső svájci Roger Federer az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután 6:1, 6:4, 6:0-ra győzött a német Florian Mayer ellen.

Federer honfitársa, Martina Hingis is bekerült a harmadik körbe, miután 6:1, 6:1-re győzött a finn Emma Laine ellen.

Két klasszis a második körben is kiesett: a francia Mary Pierce 6:3, 7:5-re kapott ki a cseh Iveta Benesovától, az ausztrál Lleyton Hewitt pedig az argentin Juan Ignacio Chela ellen maradt alul 6:4, 6:4, 6:7, 6:2-re.

A belga Kim Clijsters 6:4, 6:2-re nyert a kínai Meng Jüan ellen, a francia Amelie Mauresmo pedig honfitársa, Emilie Loit ellen bizonyult jobbnak 7:6, 6:2 arányban.

A férfiaknál az orosz Nyikolaj Davigyenko 4:6, 6:0, 6:3, 6:2-re nyert az amerikai Kevin Kim ellen, az argentin Guillermo Coria pedig 7:6, 6:4, 6:3-ra nyert az olasz Federico Luzzi ellen.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×