eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

O'Neal először kapott ki Bryantéktől

A Los Angeles Lakers 100-92-re győzött a vendég Miami ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. Bryant és O'Neal ezúttal is gondoskodott arról, hogy a szurkolók róluk beszéljenek.

A korábbi hetek gyengélkedése után jelentősen javult a Los Angeles Lakers formája. A kaliforniai együttes ezúttal hazai pályán 100-92-re győzött a tavaly főcsoportdöntős Miami ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.

A floridai gárda most kapott ki először a hazaiaktól azóta, hogy Shaquille O'Nealt másfél éve leigazolták a Lakerstől. O'Neal egyébként 18 ponttal és 10 lepattanóval zárt, a Los Angeles legjobbja, Kobe Bryant 37 pontig jutott.

A mérkőzés előtt váratlan eseménysornak lehettek tanúi a Staples Center nézői, ugyanis az egymást köztudottan nem kedvelő két sztár már-már barátinak nevezhető gesztust gyakorolt a másik felé. O'Neal ugyanis előbb odament a melegítő Bryanthez és összepacsizott vele, majd a két sztár a kezdőkörben megpaskolta egymást. Mindez önmagában nem jelentene szenzációt, de legutóbbi találkozójukon, karácsonykor például még egy fél szóra sem méltatták egymást.

A ligaelső Detroit tovább javított mérlegén: 94-84-re nyert a vendég Boston ellen. Tíz ponttal, 93-83-ra győzött a címvédő San Antonio is a Memphis otthonában.

További eredmények:
New York-Minnesota 90-96
Charlotte-New Orleans 92-107
Washington-Philadelphia 104-76
Chicago-Denver 94-97
Atlanta-Houston 94-83
New Jersey-Indiana 97-92
Los Angeles Clipperes-Utah hosszabbításban 102-93
Golden State-Seattle 109-93

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×