eur:
392.58
usd:
365.65
bux:
66832.25
2024. április 26. péntek Ervin

Három meccsre eltiltották Cristiano Ronaldót

Három meccsre eltiltották Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál futballistáját, akit a Manchester City elleni városi rangadón állítottak ki.

Az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta Cristiano Ronaldót. A Manchester City ellen 3-1-re elveszített rangadón azért állították ki a 20 éves középpályást, mert a 66. percben megpróbált törleszteni egy korábbi sérelemért, ám - Andy Cole szerencséjére - a lábra irányuló, kíméletlen becsúszás nem találta el ellenfelét.

A játékvezető ennek ellenére a szándékért felmutatta a piros lapot Ronaldónak, aki fellebbezett ugyan, de a szövetség illetékesei így is indokoltnak tartották a büntetést.

A játékosnak a szerdai Burton Albion elleni FA Kupa találkozót, a Liverpool elleni szombati bajnoki rangadót, és a Blackburn elleni Ligakupa-elődöntő visszavágóját kell kihagynia.

Christino Ronaldo korábban elsősorban gyorsaságával, góljaival és cseleivel hívta fel magára a figyelmet, az utóbbi hónapokban viszont több zűrös ügye is volt, ráadásul egyszer értékes ékszereket vittek el lakásáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×