eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Menesztették Bianchit az Atlético Madridtól

A spanyol élvonalban szereplő Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Carlos Bianchi vezetőedzőt. A trénernek a Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjében elszenvedett vereség és a bajnokságban elfoglalt 12. helyezés miatt kell mennie.

Az Atletico Madrid irányítói a szerdai, Real Zaragoza elleni 1-0-ás hazai Király Kupa-vereség után rendkívüli ülést hívtak össze, és menesztették az argentin szakembert.

Carlos Bianchi - aki a Primera División negyedik elbocsátott trénere ebben a szezonban - a nyáron nagy tervekkel érkezett a Boca Juniorstól, de nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, hiszen a gárda csak a bajnokság 12. helyén áll.

Pedig az Atlético vezetői a nyáron remekül erősítették a csapatot: érkezett a Chelsea-ből a szerb-montenegrói válogatott első számú támadója, Mateja Kezsman, a német Wolfsburgtól a bolgár nemzeti csapat ásza, Martin Petrov, és továbbra is az együttes tagja Fernando Torres, akit jelenleg a legtehetségesebb spanyol csatárnak tartanak.

Az 56 éves Bianchit 2000-ben és 2003-ban is világ legjobb edzőjének választották.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×