eur:
394.5
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Amoroso pótolhatja Vierit a Milanban

Megérkezett Milánóba Marcio Amoroso, a klub-világbajnokságon győztes Sao Paulo brazil labdarúgója. Az olasz ligában már szerepelt klasszis a Monacohoz távozott Vierit pótolhatja a Milan csatársorában.

A 31 éves támadó korábban az Udinese és a Parma csapataiban is eredményesen szerepelt, és most öt év szünet után tér vissza a Serie A-ba.

A Milán vezetői azért kényszerültek új támadó szerződtetésére, mert a hét elején Christian Vieri a több játéklehetőség reményében Monacoba igazolt.

Jelenleg csak az ukrán Andrij Sevcsenko, és két olasz játékos, Alberto Gilardino és Filippo Inzaghi áll Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére a támadósorban.

Amoroso az olasz ligából a német Dortmundba, majd a spanyol Malagaba igazolt, legutóbb pedig a klubvilágbajnok brazil Sao Paulo csapatában játszott.

A brazil támadónak még át kell esnie az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és ha mindent rendben találnak, akkor a Milanban folytathatja pályafutását.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×