eur:
394.41
usd:
367.12
bux:
0
2024. június 25. kedd Vilmos

Cipollini súlyos síbalesete

Síelés közben súlyos balesetet szenvedett Mario Cipollini. A már visszavonult olasz kerékpáros világbajnok a toszkánai Abetonében egy fának ütközött, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörött a térdkalácsa.

A 38 éves Cipollinit mentőhelikopterrel azonnal kórházba vitték, ahol Enrico Castellacci - az olasz labdarúgó-válogatott orvosa - megoperálta.

Cipollini a 2002-es országúti vébén aranyérmes lett a mezőnyversenyben, és pályafutása során összesen 189 alkalommal nyert szakaszt különböző versenyeken. A Giro d'Italián aratott 42 részsikerével rekorder, a Tour de France-on 12 etapon volt a leggyorsabb. Idén áprilisban vonult vissza.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában, Donyecknél törnek előre az oroszok – Ukrajnai háborús híreink kedden

Súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában, Donyecknél törnek előre az oroszok – Ukrajnai háborús híreink kedden

Bohdan Krotevics, az Ukrán Nemzeti Gárda őrnagya, az Azov-dandár megbízott parancsnoka egy hosszú Telegram-posztban kelt ki egy ukrán tábornok ellen, aki – állítása szerint – sokkal több ukrán katona halálát okozta, mint az orosz tábornokok. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn aztán leváltotta Jurij Szodolt, az ukrán egyesített erők parancsnokát. Az államfő ezen kívül kérte az államvédelmi testületek megtisztítását, miután egyre aggasztóbb vádakat fogalmaztak meg a szervezetek néhány tagja ellen – írja a The Guardian. Közben tovább folytatódnak a támadó hadműveletek a Donbasz-medencében, az oroszok szeretnék kitolni a frontvonalakat egészen Donyeck megye közigazgatási határáig. Most Toretszk városának bevétele az egyik fő prioritás Moszkva számára. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 23:07
×
×
×
×