eur:
395.24
usd:
366.16
bux:
65310.93
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Az európai védelemről egyeztet a francia államfő és az amerikai elnök - A nap híreinek összefoglalója

Eladta a Közgépben lévő részesedését a Duna Aszfaltnak Nyerges Zsolt. Tovább romlott a levegő minősége több nagyvárosban.

Az európai védelemről egyeztet a francia államfő az amerikai elnökkel, aki az első világháborút lezáró fegyverszüneti egyezmény centenáriumi ünnepségeire érkezett Párizsba. A megemlékezésen csaknem száz ország delegációja, köztük 72 állam- és kormányfő előtt vasárnap Emmanuel Macron a multilaterális világrend megőrzésért fog szót emelni

A Magyarország és Peru közötti kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséről tárgyalt Limában a Házelnök. Kövér László a megbeszélések után azt mondta: a latin-amerikai ország egy lendületesen növekvő piac, hatalmas lehetőségekkel, amelyek a kettős adóztatás elkerülését célzó egyezmény aláírásával tovább bővíthetőek.

Eladta a Közgépben lévő részesedését a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Duna Aszfaltnak Nyerges Zsolt. Az üzletember közleményében bejelentette azt is, hogy a cég eladását eredményes és nyereséges üzleti döntésnek tekinti. Nyerges Zsolt júliusban jelentette be, hogy megvásárolja Simicska Lajos és családja építőipari, mezőgazdasági, média- és közterületi reklámpiaci, illetve vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit.

Képviselői csoportot alakított az Országgyűlésben a Mi Hazánk Mozgalom. A párt erről hétfőn tájékoztatja a Házelnököt - jelentette be Dúró Dóra elnökhelyettes. A csoportban 4, korábban a Jobbik színeiben mandátumot szerzett politikus foglal helyet.

Közös listát állít a jövő májusi európai parlamenti választásra az MSZP és a Párbeszéd. A szövetséghez várják további pártok, civil szervezetek, szakszervezetek csatlakozását - jelentette be Tóth Bertalan az MSZP elnöke. Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke kiemelte: párt vasárnap tárgyal egy hasonló javaslatról.

Elérhető és letölthető a MÁV-csoport december 9-étől életbe lépő 2018/2019-es vasúti menetrendje. A vasúttársaság közleménye szerint a belföldi vasúthálózaton számos vonalon megmarad a megszokott menetrendi struktúra, vagy csak kisebb módosítások lépnek életbe

Egyre több a repülésbiztonságra kockázatos lézerzavarás Magyarországon - közölte a HungaroControl. Az idén eddig mintegy száz bejelentés érkezett a légiforgalmi társasághoz.

12 város, köztük Budapest levegőminősége kifogásolt. Nyíregyházán életbe lépett a szmogriadó tájékoztatási fokozata Debrecen és Miskolc levegője is egészségtelen. A meteorológiai előrejelzések alapján a térségben tartósan megmaradhat a köd és az alacsony szintű rétegfelhőzet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×