eur:
395.53
usd:
360.28
bux:
71673.12
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
2015. február 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről. Perry az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Brian Ach

Legalább egy embert letartóztattak Matthew Perry halála miatt

Kiszivárgott néhány információ, mielőtt a hivatalos sajtótájékoztatót megtartják.

A CNN az AP hírügynökségnek nyilatkozó, névtelenséget kérő rendészeti tisztviselő információi alapján azt írta, hogy legalább egy embert letartóztattak a Jóbarátok egykori sztárjának halálával kapcsolatban. Helyi idő szerint délelőttre a hatóságok sajtótájékoztatót hirdettek az ügy részleteinek ismertetésére.

A Los Angeles-i rendőrség májusban közölte, hogy a kábítószer-ellenes ügynökséggel (DEA) és a postai ellenőrző szolgálattal (US Postal Inspection Service) együtt vizsgálják, miként lehetett az 54 éves férfi szervezetében annyi sebészi érzéstelenítő, amit csak receptre lehetett volna felírni neki.

Matthew Perryt tavaly október 28-án egy asszisztens arccal lefelé, holtan találta meg a pezsgőfürdőjében. A boncolás decemberben kiadott eredményei szerint a vérében annyi ketamint találtak, amennyit műtéteknél szoktak használni az általános érzéstelenítéshez. Perryhez közel álló emberek azt mondták a nyomozóknak, hogy a színész infúziós terápiában kapott ketamint a szorongására és a depressziójára, ugyanakkor a jelentés szerint annak már ki kellett volna ürülnie a szervezetéből.

A dokumentumban szerepel még, hogy a halál bekövetkeztéhez hozzájárult Perry koszorúér-betegsége, valamint a buprenorfin nevű szer, amit napi kétszer szedett. A színész pszichiáterhez járt asszisztense elmondása szerint.

Matthew Perry számos alkalommal beszélt róla, hogy hosszabb ideje gyógyszer- és alkoholfüggőséggel küzdött, elvonón is többször járt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×