eur:
395.7
usd:
368.53
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
GENERAL HOSPITAL - Episode 14916 - General Hospital airs Monday - Friday on ABC (check local listings). (Craig Sjodin/ABC via Getty Images)JOHNNY WACTOR
Nyitókép: Craig Sjodin/ABC via Getty Images

Agyonlőttek egy sorozatszínészt Los Angelesben

Feltételezett katalizátortolvajok lelőtték Los Angelesben Johnny Wactor amerikai színészt, több ismert sorozat szereplőjét.

Anyjának elmondása szerint a 37 éves színész szombaton hajnali háromkor ment haza, amikor arra figyelt fel, hogy férfiak babrálnak az autója körül. Odament, hogy közbelépjen, de az egyik tolvaj, aki álarcot viselt, habozás nélkül tüzet nyitott rá. Wactort kórházba szállították, de ott nem sokkal később belehalt sérüléseibe. A tolvajok elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség szerint a tolvajok az autó katalizátorát akarták ellopni. Az olyan nemesfémeket, mint a platina, a palládium vagy a ródium, tartalmazó katalizátor lopása a koronavírus-járvány idején szaporodott e.

A meggyilkolt színészt 2020 és 2022 között a leghosszabb ideje, 1963 óta futó amerikai szappanopera, a General Hospital című tévésorozat 200 epizódjában, Brando Corbin szerepében láthatta a közönség. A kaliforniai Charlestonból származó férfi szerepelt olyan sorozatokban is, mint a Gyilkos elmék, az NCIS, a Westworld vagy a 19-es körzet, valamint a Call of Duty: Vanguard videójátékban.

Öccsének elmondása szerint Wactor az utóbbi időben forgatókönyvíróként bontogatta szárnyait, miközben csaposként is dolgozott egy lokálban. A tragédia akkor történt, amikor egy éjszakai műszak után autójához kísérte egy munkatársnőjét.

Címlapról ajánljuk

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×