eur:
395.94
usd:
369.58
bux:
70647.04
2024. június 25. kedd Vilmos
GENERAL HOSPITAL - Episode 14916 - General Hospital airs Monday - Friday on ABC (check local listings). (Craig Sjodin/ABC via Getty Images)JOHNNY WACTOR
Nyitókép: Craig Sjodin/ABC via Getty Images

Agyonlőttek egy sorozatszínészt Los Angelesben

Feltételezett katalizátortolvajok lelőtték Los Angelesben Johnny Wactor amerikai színészt, több ismert sorozat szereplőjét.

Anyjának elmondása szerint a 37 éves színész szombaton hajnali háromkor ment haza, amikor arra figyelt fel, hogy férfiak babrálnak az autója körül. Odament, hogy közbelépjen, de az egyik tolvaj, aki álarcot viselt, habozás nélkül tüzet nyitott rá. Wactort kórházba szállították, de ott nem sokkal később belehalt sérüléseibe. A tolvajok elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség szerint a tolvajok az autó katalizátorát akarták ellopni. Az olyan nemesfémeket, mint a platina, a palládium vagy a ródium, tartalmazó katalizátor lopása a koronavírus-járvány idején szaporodott e.

A meggyilkolt színészt 2020 és 2022 között a leghosszabb ideje, 1963 óta futó amerikai szappanopera, a General Hospital című tévésorozat 200 epizódjában, Brando Corbin szerepében láthatta a közönség. A kaliforniai Charlestonból származó férfi szerepelt olyan sorozatokban is, mint a Gyilkos elmék, az NCIS, a Westworld vagy a 19-es körzet, valamint a Call of Duty: Vanguard videójátékban.

Öccsének elmondása szerint Wactor az utóbbi időben forgatókönyvíróként bontogatta szárnyait, miközben csaposként is dolgozott egy lokálban. A tragédia akkor történt, amikor egy éjszakai műszak után autójához kísérte egy munkatársnőjét.

Címlapról ajánljuk
Anglia–Szlovénia 0-0

Anglia–Szlovénia 0-0

Ott születhet meg az eredmény, amellyel továbbjut a magyar csapat, ahol a válogatott megkezdte az Eb-szereplését június 15-én: a kölni stadionban. De Marco Rossi válogatottjának sorsa most nem saját kezében van, hanem az angolokéban. Ha Gareth Southgate együttese legyőzi a szlovénokat, a magyar válogatott biztosan a nyolcaddöntő résztvevője lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×