eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - DECEMBER 11: attends the Amazon MGM Studios Los Angeles premiere of The Boys in the Boat at the Samuel Goldwyn Theater on December 11, 2023 in Beverly Hills, California. (Photo by David Livingston/WireImage)
Nyitókép: David Livingston/WireImage

George Clooney debütál a Broadwayn

George Clooney a Jó estét, jó szerencsét! című, 2005-ben bemutatott filmjének színpadi adaptációjában debütál jövő tavasszal a Broadwayn - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A televíziózás hőskorának kiemelkedő televíziós személyiségéről, Edward R. Murrow újságíróról szóló filmet csaknem 20 éve Clooney rendezte, Grant Heslovval együtt írta a forgatókönyvét, és ő alakította Murrow CBS televízióban sugárzott See It Now című műsorának egyik alkotóját is. A produkciót hat Oscarra jelölték, köztük a legjobb film díjára.

A színpadi adaptáción megint Heslovval dolgozik, de a darabban már Murrow szerepében láthatja majd a Broadway közönsége. A Good Night, and Good Luck (Jó estét, jó szerencsét!) című előadást 2025 tavaszán tűzi műsorára a Shubert színház - írta a hollywoodi hírportál.

Clooney közleményében megtiszteltetésnek nevezte, hogy a Broadwayn is bemutatkozhat, s hozzáfűzte, hogy különösképp azért, mivel ez minden színész vágya.

A darabot rendező Tony-díjas David Cromer közleményében hangsúlyozta: "Murrow a mai médiavilágban már ritkának tűnő erkölcsi tisztánlátással bírt. Az akkori élő televíziós műsorok olyan közvetlenek voltak, amit ma már csak közönség előtt, a színpadon lehet visszaadni".

Címlapról ajánljuk
Rusvai Miklós: a kórokozó mindenkin ott van, és nem érdemes a piros csíkra várni

húsevőbaktérium-fertőzés
Rusvai Miklós: a kórokozó mindenkin ott van, és nem érdemes a piros csíkra várni

A virológus elmondja, mit érdemes tudni a kórokozóról, ami Vadász Zsoltnak, az Operettszínház művészének tragikus hirtelenségű halálát is okozhatta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×