eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
WESTWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 14: M. Emmet Walsh attends the Premiere of Lionsgates Knives Out at Regency Village Theatre on November 14, 2019 in Westwood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Elhunyt a Szárnyas fejvadász és a Tőrbe ejtve színésze

88 éves korában meghalt M. Emmet Walsh, a Szárnyas fejvadász a a Tőrbe ejtve színésze.

88 éves korában halt meg M. Emmet Walsh, aki olyan filmekben szerepelt mint a Szárnyas fejvadász, a Véresen egyszerű, de feltűnt a pár évvel ezelőtt hatalmas sikernek örvendő Tőrbe ejtve című krimiben is. Halálhírét a színész képviselői tudatták a nyilvánossággal, állításuk szerint Walsh halálát szívroham okozta, egyelőre többet nem árultak el – írja a People-ra hivatkozva az Origo.

Walsh 119 játékfilmben és több mint 250 televíziós produkcióban szerepelt. Első szerepét az 1969-es Alice's Restaurant című filmben kapta, aminek köszönhetően New Yorkból Los Angelesbe költözött.

Az 1970-es években Hollywood legnagyobb nevei mellett játszott: többek között a Kis nagy emberben Dustin Hoffman mellett vagy a Mi van, doki? című filmben, amiben Ryan O'Neal és Barbra Streisand volt a főszereplő. A következő évtizedben kulcsszerepet játszott a kultikus sci-fi klasszikusban, a Szárnyas fejvadászban Harrison Ford oldalán. Egyik legutóbbi munkája a 2019-es Tőrbe ejtve volt – teszi hozzá a Blikk.

Címlapról ajánljuk
„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

Pál Csaba akadémikus biológus és csapata az Európai Kutatási Tanács támogatásával azt vizsgálják a következő években, hogy az újonnan fejlesztett antibiotikumok mennyire hatékonyak az ellenálló baktériumokkal szemben. A HUN-REN SZBK Biokémiai Intézetének tudományos tanácsadója az InfoRádióban elmondta: mivel a baktériumok egyre jobban képesek alkalmazkodni az antibiotikumokhoz, ma már sokkal veszélyesebbek, mint korábban.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×