eur:
387.28
usd:
356.84
bux:
66279.66
2024. február 22. csütörtök Gerzson
Az izraeli média szakszervezet, a KAN felvételén Madonna amerikai énekesnő fellép a 64. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének szünetében Tel-Avivban 2019. május 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Izraeli média szakszervezet/Orit Pnini

Intenzív osztályra került Madonna

Kórházba szállították Madonnát egy súlyos bakteriális fertőzés miatt, világturnéja kezdetét elhalasztják – közölte Guy Oseary, az amerikai énekesnő menedzsere Instagram-oldalán.

Mint mondta, a 64 éves énekesnőt szombaton szállították intenzívosztályra, ahol több napot töltött.

„Egészségi állapota javul, de még orvosi kezelésre szorul” ismertette Oseary hozzátéve, hogy Madonna várhatóan teljesen fel fog épülni.

Egyelőre azonban minden fellépését felfüggesztették, ami a hétszeres Grammy-díjas énekenő világturnéját is érinti, amely július 15-én vette volna kezdetét a kanadai Vancouverben és a tervek szerint Amszterdamban ért volna véget decemberben. Az új kezdési időpontot később teszik közzé.

Címlapról ajánljuk
Julian Assange felesége: az én férjemet még meg lehet menteni

Tudósítónktól
Julian Assange felesége: az én férjemet még meg lehet menteni

„Navalnijt már nem lehet megmenteni, de az én férjemet még igen” – ezt mondta Julian Assange felesége. A WikiLeaks alapítója szerdán tett egy utolsó kísérletet, hogy megakadályozza kiadatását az Egyesült Államoknak, ahol 175 év börtönt is kaphat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.22. csütörtök, 18:00
Schiffer András
ügyvéd, volt országgyűlési képviselő
Gyengén kezdte a dollár a napot

Gyengén kezdte a dollár a napot

Az euróval szemben a héten egy fontos ellenállásról fordult a forint, míg a dollár esetében is egy fontos technikai szint áttörése adott teret a további erősödésre. Ami a gazdasági eseményeket illeti, a KSH keresetekről szóló jelentése után hamarosan áru- és szolgáltatáskereskedelem adatokat közül a Pénzügyminisztérium. Emellett pedig európai és amerikai beszerzési menedzser index adatok, és inflációs statisztika is érkezik a nap folyamán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×