eur:
395.76
usd:
368.64
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
London, 2018. szeptember 6.A nyolcadik utas: a Halál (Alien) című filmben szereplő szörny feje a filmes kellékekre szakosodott Prop Store londoni székhelyén 2018. szeptember 6-án. Több mint 600 filmes kelléket árvereznek el szeptember 20-án, amelyek összértéke várhatóan meghaladja majd a 3.5 millió fontot (mintegy 1.2 milliárd Ft). (MTI/EPA/Neil Hall)
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Az új Alien-filmet nálunk kezdik forgatni, napokon belül

Ez lesz a kultikus 1979-es film kilencedik folytatása.

Címe egyelőre még nincs, de a 20th Century Studios közleménye szerint március 9-től Magyarországon kezdik forgatni. Az alkotást Fede Alvarez rendezi (Gonosz halott, Vaksötét), a főszerepet Cailee Spaeny kapta, az első részt (is) rendező Ridley Scott pedig producerként vesz részt a produkció elkészítésében - írta a 24.hu.

A sci-fi horror filmsorozat új részéről mindössze egy rövid szinopszis nyilvános egyelőre, eszerint egy fiatalokból álló csapat egy idegen világon konfrontálódik az univerzum legfélelmetesebb életformájával.

(A nyitóképen: A nyolcadik utas: a Halál - Alien - című filmben szereplő szörny feje a filmes kellékekre szakosodott Prop Store londoni székhelyén egy árverés előtt 2018. szeptember 6-án.)

Címlapról ajánljuk
A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

„Politikai kihalás” fenyegeti a brit Konzervatív pártot – így jellemezhető egy új közvélemény-kutatás, amely szerint az Egyesült Királyság kormányát adó erő parlamenti képviselete drámai módon visszaesik a július 4-i választások után.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek emelkedtek, új történelmi csúcsok születtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×