eur:
393.33
usd:
367.48
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

A hazai elefántrajongók nagy napja közeleg - videó

Újranyit az ország egyetlen elefántparkja.

Április 9-én újranyit a töltéstavai Kimba Elefánt Park. A Kisalföld cikke szerint a Győrhöz közeli település iskolásai már bebocsátást nyerhettek az intézménybe, páratlan élményben volt részük.

Az ormányosok mellett lovak, szamarak, lámák és alpakák, valamint különféle afrikai állatok is képviseltetik magukat ott. Lehetőség van teve és dromedár etetésére, a korábbi három helyett pedig idén már hét elefánt lakik ott.

Naponta háromszor elefántbemutató is lesz, és lehet majd látni kengurut és fókákat is.

A kisalföldi település határában a világhírű Casselly család – mely egy hétgenerációs cirkuszi család – tulajdona a park, ahol felejthetetlen élményeket kínálnak a látogatóknak. 2020-ban 12 hektárnyi területet vásároltak Töltéstaván.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×