eur:
368.57
usd:
344.41
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
A Liget Budapest projekt keretében épülő Magyar Zene Háza 2021. november 22-én. Rövidesen elkészül a Magyar Zene Háza ezer négyzetméteres, interaktív állandó kiállítása a 2022 elején megnyíló intézményben.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Nemzetközi programmagazintól kapott elismerést a Magyar Zene Háza

Már nem is az első kitüntetés az átadás előtt álló épületnek.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a világ legjobb, 2022-ben megnyíló új látványosságai közé választotta a Magyar Zene Házát a Time Out című nemzetközi programajánló magazin.

Az intézmény már a tervei alapján 2019-ben Európa legjobb középülete lett a londoni International Property Awards megméretésen.

A Liget Budapest projektben megvalósuló, a magyar zenei élet hiánypótló létesítménye január második felében nyílik meg a nagyközönség számára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

A hét korábbi részében nem igazán láttunk határozott mozgásokat a tőzsdéken, és úgy látszik, hogy az amerikai adósságplafon-megállapodás utáni rali lendülete mostanra gyakorlatilag teljesen kifulladt. Ezzel párhuzamosan a befektetők már inkább az új impulzusokra várnak, ilyen lehet az amerikai jegybank jövő heti kamatdöntése, ahol a piac széles körben arra számít, hogy a Fed most már szünetelteti a kamatemeléseket – ehhez képest egy meglepő lépés például hozhatna nagyobb mozgást piacon, de alapvetően inkább a jegybanki kommunikáció lesz fontos. Viszont a mai naphoz visszatérve, az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, miután az országból érkező külkereskedelmi adatok további lassulást mutattak. Ami pedig ez európai piacokat illeti, a mozgások irány itt sem egyértelmű, csupán kis elmozdulások láthatók a vezető indexeken. Ezzel szemben az USA-ban mérsékelt emelkedés látszik a szerdai kereskedésben, főleg a Nasdaq kapott új erőre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 15:51
2023. június 7. 11:15
×
×
×
×