eur:
394.03
usd:
368.31
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Az eredeti Jurassic Park-szereposztással készül az új film

A BBC News szerint a Jurassic World 3-ban a három, 1993-as főszereplőn kívül Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is szerepel majd.

Az eredeti Jurassic Park szereposztásával folytatódik a dinoszauruszos mozisorozat - számolt be róla szerdán a BBC News. A Jurassic World 3-ban Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum az eredeti szerepeiben látható majd. A színészek Steven Spielberg 1993-ban bemutatott Jurassic Park című kasszasikerében játszottak együtt, később pedig a filmsorozat különböző epizódjaiban is feltűntek.

Dern kedden egy Los Angeles-i vetítésen arról beszélt, hogy izgatottan várja a barátaival való újabb közös munkát.

A brit hírportál szerint a Jurassic World 3-ban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is szerepel majd, akik a 2015-ös Jurassic World és a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom című epizódokban játszottak.

Goldblum a Bukott birodalomban a tudós Ian Malcolm szerepét alakította, amit a Jurassic Park 2. - Az elveszett világban is eljátszott 1997-ben.

Neill és Dern ismét Alan Grant és Ellie Sattler szerepében látható majd, ezt a szerepet alakították 2001-ben a Jurassic Park 3-ban is.

Az eredeti Jurassic Park Michael Crichton regénye nyomán készült. A produkció minden idők legnagyobb bevételű filmjei közé került és három Oscar-díjat kapott.

A Jurassic World 3. bemutatása 2021-re várható. Az új filmmel együtt már hat őslényes epizódból áll majd a sorozat.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×