eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Manchester, 2018. június 6.Ronnie Wood, Mick Jagger, Charlie Watts és Keith Richards, a Rolling Stones brit rockzenekar tagjai (b-j) a No Filter című európai turnéjuknak a manchesteri Old Trafford stadionban adott koncertjén 2018. június 5-én. (MTI/EPA/Nigel Roddis)
Nyitókép: Nigel Roddis

Komoly műtét vár Mick Jaggerre

Szívbillentyűcsere miatt halasztotta el észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones - értesült a Drudge Report amerikai hírportál.

Az értesülés szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban végrehajtják a műtétet, és Jagger várhatóan teljesen felépül. A Drudge Report szerint nyárra várható visszatérése a koncertszínpadra.

A Rolling Stones szombaton jelentette be honlapján a turné elhalasztását, és eddig nem lehetett tudni, mi baja van a zenésznek. Azt írták csupán, hogy

Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert "orvosi kezelésre van szüksége".

Az együttes áprilisban, májusban és júniusban lépett volna fel számos egyesült államokbeli és kanadai városban.

Az énekes-frontember a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért. "Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat" - fogalmazott Mick Jagger, hozzátéve: elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×