eur:
395.08
usd:
365.93
bux:
65340.3
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
2015. július 18-i kép Keith Flintről, a The Prodigy brit elektronikus zenekar frontemberéről az együttes fellépésén a 24. Les Vieilles Charrues Fesztiválon a franciaországi Carhaix-ban. Flintre 2019. március 4-én holtan találtak az angliai Dunmow-ban levő otthonában. Az énekes 49 éves volt.
Nyitókép: MTI/EPA/Hugo Maire

Kiderült, hogyan halt meg a Prodigy frontembere

A zenekar hivatalos Instagram-oldalán megerősítették Keith Flint halálhírét.

"A hír igaz. Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de a testvérünk, Keith önkezével vetett véget az életének a hétvégén. Sokkot kaptam, ki*szott dühös vagyok, összezavarodtam, összetört a szívem. Nyugodj békében, Liam testvér" – írta Liam Howlett, a zenekar másik alapítója.

Az énekest hétfőn holtan találták otthonában, az essexi Dunmow-ban. Az essexi rendőrség szóvivője a The Sunnak elmondta, hétfőn reggel hívták őket egy Brook Hill-i címre, a telefonáló az ott lakó férfi egészsége miatt aggódott.

"Kimentünk és a 49 éves férfi halálát állapítottuk meg. Értesítettük a legközelebbi hozzátartozót. A halálesetnél gyanús körülmény nem volt. A dokumentumokat előkészítettük a törvényszéki orvosszakértő számára" - mondta korábban a szóvivő.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×