eur:
392.92
usd:
365.8
bux:
66608.06
2024. április 26. péntek Ervin
2015. július 18-i kép Keith Flintről, a The Prodigy brit elektronikus zenekar frontemberéről az együttes fellépésén a 24. Les Vieilles Charrues Fesztiválon a franciaországi Carhaix-ban. Flintre 2019. március 4-én holtan találtak az angliai Dunmow-ban levő otthonában. Az énekes 49 éves volt.
Nyitókép: MTI/EPA/Hugo Maire

Már sejtik, miért lett öngyilkos a Prodigy frontembere

A 49 éves énekest holtan találták otthonában, az essexi Dunmow-ban. Az együttes Instagram-oldalán erősítette meg Keith Flint halálhírét.

"A hír igaz. Nem hiszem el, hogy ezt mondom, de a testvérünk, Keith önkezével vetett véget az életének a hétvégén. Sokkot kaptam, ki*szott dühös vagyok, összezavarodtam, összetört a szívem. Nyugodj békében, Liam testvér" – írta az Instagramon Liam Howlett, a zenekar másik alapítója, megerősítve a korábbi híreket frontemberük haláláról, amelyről először a The Sun számolt be az essexi rendőrségtől származó információk alapján.

A lap most azt is tudni véli, mi lehetett az öngyilkosság oka. A legendás énekes amiatt vethetett véget az életének, mert mély depresszióba esett. Dj feleségével, Mayumi Kaijal ugyanis különváltak az útjaik néhány nappal a halála előtt, a nő pedig arra is rákényszerítette, hogy eladja essexi házát. Keith a szakítás után újra drogokat kezdett használni, depressziós lett, majd véget vetett életének - idézte a lapot a Blikk.

Egy brit újságírónak, Rob Hadgraftnak köszönhetően előkerült egy fotó is két nappal Keith Flint halála előttről. A Chelmsford Park-futáson vett részt, amelyen egy öt kilométeres szakaszt kellett teljesíteniük. Mindez sikerült is neki, sőt, megdöntötte a saját rekordját.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×