eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Jön A Hangya és A hihetetlen család folytatása

Három év múlva érkezik A Hangya című akciófilm folytatása és rá egy évre A hihetetlen családdal is újra találkozhatnak a mozilátogatók.

Az Ant-Man and the Wasp (A Hangya és a Darázs) 2018. július 6-án, a Brad Bird által 15 évvel ezelőtt megálmodott szuperhős-família legújabb kalandja 2019. júniusában érkezik a mozivászonra.

A Disney stúdió a héten ismertette a 2020-ig várható produkcióinak, köztük 19 filmnek a címét és tervezett megjelenési dátumát.

A Hangya folytatása lesz az első alkalom, hogy egy Marvel-film címében női karakter neve is szerepel. A Disney tulajdonában lévő stúdiót számos kritika érte a múltban, amiért önálló nagyjátékfilmjeiben háttérbe szorítja a női szuperhősöket.

A világszerte 409,8 millió dollárt hozó első hangyafilmben Evangeline Lilly alakította Darázs szerepét. A stúdió nem részletezte, hogy a folytatásban is Lillyt, valamint a Hangyát alakító Paul Ruddot láthatja-e közönség, de a Marvel-filmek többségénél a színészeket több évre és filmre szerződtetik.

Ugyancsak 2018 nyarán - egy év csúszással - érkezik a Toy story - Játékháború negyedik része, amely az előző filmekben Tom Hanks és Annie Potts hangján megszólaló Woody és Bo Peep szerelmének történetéről fog szólni.

A Disney továbbá hat cím nélküli alkotást is beharangozott 2020-ra, köztük három Marvel-, két Pixar- és egy Disney Animation-filmet.

A női szuperhősök előretörésének jegyében érkezik 2019 márciusában a Marvel kapitány című szuperhősfilm, míg a Chadwick Boseman főszereplésével készülő Black Pantherre 2018 februárjáig kell várniuk a rajongóknak.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×