INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Jön A Hangya és A hihetetlen család folytatása

InfoRádió / MTI
Három év múlva érkezik A Hangya című akciófilm folytatása és rá egy évre A hihetetlen családdal is újra találkozhatnak a mozilátogatók.

Az Ant-Man and the Wasp (A Hangya és a Darázs) 2018. július 6-án, a Brad Bird által 15 évvel ezelőtt megálmodott szuperhős-família legújabb kalandja 2019. júniusában érkezik a mozivászonra.

A Disney stúdió a héten ismertette a 2020-ig várható produkcióinak, köztük 19 filmnek a címét és tervezett megjelenési dátumát.

A Hangya folytatása lesz az első alkalom, hogy egy Marvel-film címében női karakter neve is szerepel. A Disney tulajdonában lévő stúdiót számos kritika érte a múltban, amiért önálló nagyjátékfilmjeiben háttérbe szorítja a női szuperhősöket.

A világszerte 409,8 millió dollárt hozó első hangyafilmben Evangeline Lilly alakította Darázs szerepét. A stúdió nem részletezte, hogy a folytatásban is Lillyt, valamint a Hangyát alakító Paul Ruddot láthatja-e közönség, de a Marvel-filmek többségénél a színészeket több évre és filmre szerződtetik.

Ugyancsak 2018 nyarán - egy év csúszással - érkezik a Toy story - Játékháború negyedik része, amely az előző filmekben Tom Hanks és Annie Potts hangján megszólaló Woody és Bo Peep szerelmének történetéről fog szólni.

A Disney továbbá hat cím nélküli alkotást is beharangozott 2020-ra, köztük három Marvel-, két Pixar- és egy Disney Animation-filmet.

A női szuperhősök előretörésének jegyében érkezik 2019 márciusában a Marvel kapitány című szuperhősfilm, míg a Chadwick Boseman főszereplésével készülő Black Pantherre 2018 februárjáig kell várniuk a rajongóknak.

A címlapról ajánljuk